Contactaţi-ne: + 40 ( 0 ) 743 470 554
Strada Oituz Nr. 64 Mangalia - Jud. Constanta, · Gasiţi-ne pe Googlemap
Gasiţi-ne pe: Facebook
 
Despre Noi

Pensiunea Mellys Haus – Descriere

Situată pe tarmul Marii Negre,in inima orasului Mangalia,la numai 10 min.distantă de plajă,dotata cu camere duble si apartamente comfortabile,sala de restaurant, gradina interioara, grill, Pensiunea MELLY’S HAUS, cu atmosfera sa familiara, este “Casa ta de Vacanta” unde mic si mare este BINEVENIT!

Tarife Fotografii Contact

 

 

Poze de la Pensiunea Mellys Haus

 

Mangalia

Mangalia este cea mai importanta statiune balneoclimaterica permanenta de la Marea Neagra ,datorita prezentei climatului caracteristic marin, a izvoarelor minerale, apelor sulfuroase mezotermale, care permit efectuarea multor tipuri de tratamente de recuperare si combaterea diverselor afectiuni.

Avind o atestare istorica de peste 2000 ani, Mangalia, la origine Calatis, fosta colonie a grecilor veniti din Heracleea Pontica, in sec VI i.H.,se bucura de existenta multor obiective turistice interesante cum ar fi Geamia Esmahan ( Moscheea Turceasca care dateaza din 1590 ), Muzeul de arheologie, ruinele Cetatii Calatis, Muzeul Marinei, Portul Turistic, Herghelia Mangalia etc…

 

In ultimii ani tot mai multi turisti isi petrec vacanta in statiunea Mangalia, preferind curatenia si atractia orasului, preturile rezonabile, opulenta pietelor cu legume si fructe proaspete, si accesul direct din partea centrala a orasului la plaja lata de peste 100 m, cu nisip fin si o promenada care leaga Portul Comercial cu Statiunea Saturn.

Solicita o Reservare

Trimite messaj pentru a reserva una sau mai multe Camere! Notează data sosirii și numerul de nopți cîte vrei să stai, și noi te vom contacta imediat.

Contactati-ne Direct:

Strada Oituz Nr. 64 Mangalia
Jud. Constanta
Tel: + 40 ( 0 ) 743 - 470 554

FAQ Întrebări frecvente!

Uitati-vă la cele mai frecvente întrebări. Poate că întrebarea dvs. va fi răspunsă. Noi am enumerat cele mai importante intrebări din punctul nostru de vedere pentru dvs! Mai mult...