Contactaţi-ne: + 40 ( 0 ) 743 470 554
Strada Oituz Nr. 64 Mangalia - Jud. Constanta, · Gasiţi-ne pe Googlemap
Gasiţi-ne pe: Facebook
 
Apartament Maxi

Cazare la Apartament Maxi Apartament spatios cu 2 camere si balcon.

Apartament Maxi

Apartamentele tip Maxi sînt mult mai spațioase extinzindu-se pe o suprafață de la 35-40 mp și cuprind doua camere: un dormitor dotat cu pat matrimonial și un studio unde se află o canapea extensibilă , minibarul, TV și aerul condiționat.

Exista un grup sanitar propriu cu cabină dus. Apartamentele Maxi au balcon pe toata mărimea dormitorului și sînt amenajate și pentru uscarea rufelor. Folosim lenjerie din bumbac de buna calitate.

Pat suplimentar

Pentru instalarea în cameră a unui pat suplimentar pentru un adult sau un copil, se achită 20 ron / noapte. Instalarea paturilor suplimentare sînt numai la Apartamente posibil.

Facilitati

Înafară de cele mai sus amintite, mai punem la dispoziția clientului următoarele: Minibar · Internet Wireless · TV Cablu · Aer Conditionat · Grup Sanitar

Aceste apartamente pot fi ocupate de 3- 6 persoane, de aceea se recomanda familiilor cu copii sau grupuri (rude,prieteni), existind posibilitatea amenajarii a cel putin încă 2 paturi suplimentare.

Melania Pörnbacher, Hotel ManagerSolicita Rezervare · Tabel cu Tarife

Geleria de Poze:

Facilitati:

  • TV Cablu
  • Aer Contitionat
  • Grup Sanitar
  • Paturi duble matrimoniale
  • Minibar
  • Internet Wireless

Reserva Apartament Maxi

Trimite messaj pentru a reserva una sau mai multe Apartament Maxi! Notează data sosirii și numerul de nopți cîte vrei să stai, și noi te vom contacta imediat.

Contactati-ne Direct:

Strada Oituz Nr. 64 Mangalia
Jud. Constanta
Tel: + 40 ( 0 ) 743 - 470 554

FAQ Întrebări frecvente!

Uitati-vă la cele mai frecvente întrebări. Poate că întrebarea dvs. va fi răspunsă. Noi am enumerat cele mai importante intrebări din punctul nostru de vedere pentru dvs! Mai mult...